Räddad.

Hej älskade människor!
 
Som vissa av er vet så var jag med om en cykel-olycka för några veckor sedan.
Fastnade på något konstigt sätt med foten i hjulet, vilket gjorde att framdäcket stannade,
jag for över styret med cykeln över mig och landade, utan hjälm, med huvudet ner i asfalten.
Efter en kort black-out kom jag på benen, och min gula regnkappa var röd av blod och jag kände att jag plötsligt blev yr, en tand smulats sönder och hur det rann blod konstant någonstans från mitt ansikte.
Jag stapplade hem, yr och matt, kom hem med min trasiga cykel och pappa kom hem direkt ochdå åkte vi till vårdcentralen och tandläkaren. Hade fått hjärnskakning, fick sy tre stygn vid ögonbrynet, har nyligen lagat tanden och var inne i chock i ca 2 dagar, vilket va sjukt tungt. MEN det är inte det som trots allt hände jag tänkte fokusera i detta inlägget, det är vad som INTE hände på grund av Guds ständiga vakan över mig!

Vill bara göra detta klart för er: Jag hade inte hjälm. Om jag landat lite lite mer med huvudet åt höger hade hela mitt skallben spruckigt och jag hade knappast varit så levande som jag är idag. Medan folk, när jag kom tillbaka efter några dagar hemma, gick runt och tjatade om "hur klantig jag hade varit!" och "vem har lärt dig cykla?! är du helt galen!" och allt jag fick höra, så gick jag runt och tänkte på att Gud faktiskt räddat mitt liv. Jag fick en bild(från Gud) av händelsen dagen efter som verkligen visade hur noggrann Gud är med att beskydda sina barn från det värsta.

Jag såg olyckan, hur Jesus och ett dussin änglar stod berädda när jag föll. Allt gick i slow-motion och jag såg hur de drog ut foten ur hjulet, vred mitt huvud så jag inte skulle skadas, fixade mina händer så att jag inte skulle klämma mig i hjulet och massa fler saker! allt i minsta detalj, för att jag skulle slippa allvarligare skador! När jag sedan landat såg de till att jag vaknade fort och ställde mig upp för att jag inte skulle bli påkörd. Jag vet att detta hände. Det var inte bara en bild. Det var verkligheten. Och nu har jag börjat tacka ännu mer för saker jag har i livet och att jag fortfarande lever.

Jag läser folks ögen ofta, och jag ser ibland i en dels ögon att de säger "måste du tro på dendär Jesus, kan du inte bara hålla tyst om honom? varför är han så viktig?" Jo, om jag inte hade haft honom hade jag varit död idag. Jag är och har blivit räddad, ni har nu fått ett exempel, varför ska jag då inte leva ett liv i tacksamhet till honom och prisa honom med mitt liv? He's my savior. He's my King. That's why I follow him. Så är det bara!

Det var mitt vittnesbörd om det.
Vill avsluta med att säga att Gud ÄR med dig!
Han vakar ständigt över dig och skyddar dig!
När du snavar på livets väg så ser han till att du inte ramlar!
Han är fantastisk.
Gud lärde mig även att tacka ännu mer efter denna händelse.
Han har alltså även förmågan att vända något dåligt till något bra!
Så att följa honom är ett tips från mig! Du kommer inte få ett lättare liv, men du kommer sannerligen få ett tryggare liv, mer äventyrligt liv och en sjukt bra livs-guide!

Jag lever på grund av Honom. Han vakar ständigt över mig.
Därför tackar jag Honom med mitt liv.
 
~His eye is on the sparrow, and I know He watches over me.~


Kommentarer
theo

Mycket bra skrivet Sofia, Gud är så otroligt god!

Svar: Tack! :D indeed he is!
-sofiadelhag.

2013-10-27 @ 22:53:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0