Obeskrivligt.

Jesus är helt otrolig. Har ni tänkt på det? 
Helt otroligt fantastisk. 
 
Vill bara dela med mig av ett kort underbart gudsmöte jag hade för ca 5 minuter sedan,
för det känns som om fler faktiskt behöver höra det. Det finns verkligen inga gränser på vad Gud kan göra. 
 
Lite kort bakgrund till det som hände bara: 
Jag går estet musik, som kanske vissa av er vet, och om ni inte visste det vet ni det nu. Jag älskar musik. Hela mitt liv har jag växt upp med musik och sjungit och spelat minst en gång per dag. Det är liksom ett naturligt sätt att uttrycka mina känslor på. Det är något man liksom inte kan beskriva med ord. 
 
Just idag kom jag på att jag kanske egentligen lyssnar lite för mycket på musik, kände hur Gud påpekade att jag ibland fokuserar mer på musiken än på Honom, och så borde det inte vara. Han sa det i en tanke till mig när jag var ute och gick. Och då sa jag som det var och hur jag kände, att jag vet att jag ibland fokuserar mer på musiken, men att det också känns som att Gud ÄR min musik. Han är ju den som hjälper mig skriva ALLA låtar. Kalla mig för låtskrivs-fuskare, men han hjälper mig verkligen med alla låtar. Alla texter jag skriver har sitt ursprung på något sätt i min tro och i Guds enorma kärlek. Så, denna förmiddag, den 17 november 2013 påpekade Gud det, att jag kanske borde lägga mer fokus på Honom än musiken. Konversationen med Gud fortsatte:
"Men, musiken är så otroligt viktig för mig, det vet du!"
"Sofia, jag ber dig inte att ta bort musiken från ditt liv. Jag vill bara att du ändrar fokus lite och inte fokuserar så mycket på själva musiken, utan mer på mig."
"Hur menar du? Jag vet inte om jag kan..."
"Då gör vi det tillsammans. Då kan jag börja tala genom musiken till dig istället! Ännu mer och ännu oftare." 
 
Sen hände det nu. Det har hänt under hela tiden jag skrivit detta inlägg. Han har talat till mig genom musik. 
Behövde plugga så jag sökte på lite soft piano-musik på spotify och bara lyssnade,
och sen kom det på ett klassiskt stycke, eller vad det nu var, som beskrev hela mitt liv.
Det var instrumentalt, det var ingen text alls, men tonerna, melodierna, ALLT beskrev vartenda liten detalj av hur jag känner just nu, där jag är i livet. Jag bara stannade upp med pluggandet och lyssnade. Fick gåshud över hela mig och tankarna bara försvann. Allt fokus var på att ta in varje liten del av melodin som nu spelades på datorn. För Gud är allt möjligt. Han berörde mitt hjärta obeskrivligt djupt ikväll, och Han kan beröra dig med. 
 
Han finns i det du älskar. Han finns i det du gör. Jag älskar musik, och därför använder Han musik att prata genom till just mig. Be honom att han ska tala till dig genom det du älskar. För vår Gud är allt möjligt.  
 
RSS 2.0